Одржан семинар за секретаре установа

20.02.2024. Одржан је семинар за секретаре установа: “Новине у прописима из области образовања и васпитања“. Програмом овог семинара био је приказан: Закон о изменама и допунама Закона о основама образовања и васпитања; Закон о изменама и допунама Закона о средњем образовању и васпитању; Закон о изменама и допунама Закона о основном образовању и васпитању; Закон о изменама и допунама Закона о уџбеницима; Закон о изменама и допунама Закона о НОКС-у и Закон о изменама и допунама Закона о дуалном образовању и васпитању; Васпитно-дисциплински поступак против ученика са новинама из ЗАЦОВ-а; Поступак пријаве и полагање испита за лиценцу наставника, васпитача и сс и директора; Правилник о стандардима компетенција секретара и Правилник о полагању испита за лиценцу секретара и Спрецифичности радно-правних односа. Приказане су и радионице са радом у групама на решавању одабраних примера из праксе.
Гост семинара била је Јасмина Јовановић, помоћник министра у Сектору за инспекцијске послове, Министраство просвете и Ивана Давидовић, Министарство просвете. Предавачи семинара биле су: Славица Ђорђевић, координатор Радне групе Министарства просвете за рад са секретарима установа и Милена Брајковић, дипломирани правник, секретар Прве економске школе у Београду. Присутно је било 72 секретара из предшколских установа, основних и средњих школа Нишавског округа.

Honeyview DSC02953 Honeyview DSC02957

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1