Реализован акредитовани семинар “Развој демократских вредности у вртићу и школи“

07.12.2022. Акредитовани семинар “Развој демократских вредности у вртићу и школи“, кат. бр. 222, који је при акредитацији подржао Центар за стручно усавршавање Ниш, реализован је у Основној школи “Радоје Домановић” у Нишу, за 29 наставника ове школе. Аутори и реализатори семинара су Душица Тричковић и Љиљана Радовановић Тошић.
Теме обрађене на семинару су: Подизање нивоа знања и сензибилитета о демократским вредностима међу наставним особљем; Упознавање са моделом компетенција за демократску културу; Унапређење компетенције за отклањање предрасуда и дискриминаторских приступа према маргинализованим групама; Унапређење компетенција за имплементацију демократских принципа кроз наставне и ваннаставне активности; Унапређење знања и вештина за развој компетенције-одговорно учешће у демократском друштву код ученика и деце и васпитача; Развој сарадње између институција и унутаринституцијалне сарадње и одговорности Хоризонтално и вертикално учење.

Honeyview LD seminar 07.12.2023..II Honeyview LD seminar 07.12.2023..II (2)

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1