Отварања "Каријерног центра за особе са инвалидитетом"

06.12.2023. у Центру за стручно усавршавање Ниш одржан је ручак за медије поводом отварања Каријерног центра за особе са инвалидитетом у Нишу. Поводом обележавања међународног дана особа са инвалидитетом 3. децембра, Kаритас Србије уз подршку Америчке агенције за међународни развој (УСАИД), отворио Каријерни центар, са циљем пружања подршке особама са инвалидитетом у процесу тражења посла и укључивања у радно окружење. Kаријерни центар у Нишу један је од 6 центара који су отворени у оквиру пројекта “Посао по мери; Економско оснаживање особа са инвалидитетом”, који финансира Америчка агенција за међународни развој (УСАИД), а спроводи Форум младих са инвалидитетом. Остали партнери на пројекту су Каритас Србије, Фондација Ана и Владе Дивац, Смарт Kолектив и Центар за самостални живот особа са инвалидитетом Србије.
Присутним новинарима обратила се заменица градоначелнице Ниша Душица Давидовић, а након ње присутнима су се обратили: Тања Радовић Крстић, програмска менаџерка, Форум младих са инвалидитетом; Душан Ђорђевић, каријерни саветник за особе са инвалидитетом, Каритас Ниш и  Сара Србљановић, корисница каријерног центра у Нишу. Присутно је било 15 новинара из медијских кућа: РТС, Тв Зона и Тв Белами.

Honeyview DSC02761 copy Honeyview DSC02765
Honeyview unnamed

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1