Пројекат "Час анатомије"

Трећа активност за средњошколце у пројекту "Час анатомије", реализована је у понедељак 6.11.2023. на Медицинском факултету.
Током ове посете ученици су били упознати са радом и активностима студената у току студија стоматологије, а који се одвијају на Клиници за денталну медицину. Ученици су посетили стоматолошки амфитеатар у коме су наставу имали студенти треће године студија стоматологије и заједно са њима учествовали у дискусији на тему "Због чега сам се одлучио да студирам стоматологију?"
Након тога су посетили одељења за Пародонтологију и оралну медицину, за Болести зуба и ендодонцију, и за Стоматолошку протетику на којима су упознати са практичним радом студената на вежбама. Затим су посетили претклиничку салу - центар за симулацију рада са пацијентима где су могли да се практично упознају са моделима пацијената (“фантом лутке” и стоматолошке машине) са којима студенти раде на претклиничким предметима. У оквиру обиласка одељења за ортопедију вилица, за дечију и превентивну стоматологију ученици су учествовали у активној дикусији са наставницима са предметима и били упознати са радом студената на датим предметима. На крају обиласка студенти су посетили пријемно одељење максилофацијалне хирургије. Обилазак је овога пута организовала проф. др Радмила Обрадовић. У наставку пројекта, ученици активности настављају у Научном клубу токомновембра месеца.

Honeyview IMG 9517 Honeyview IMG 9524

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1