Одржана обука у реализацији ЦИП-а

Од 10. до 12.07.2023. Центар за интерактивну педагогију (ЦИП) организовао је и реализовао у Центру за стручно усавршавање Ниш, тродневну обуку за саветнике – спољне сараднике у оквиру пројекта „Унапређени равноправни приступ и завршавање предуниверзитетског образовања за децу којој је потребна додатна образовна подршка“ – „УЧИМО СВИ ЗАЈЕДНО“. Назив овог модула обуке је: „Од вођења случаја до одрживе инклузивне праксе у образовној институцији“. Циљ обука је остваривање права свих на образовање, а нарочито деце из осетљивих група. Да и деца која живе у условима ускраћености и оскудних срединских подстицаја, руралним подручјима, деца са сметњама у развоју и инвалидитетом, деца ромске националности из сиромашних породица, могу да се квалитетно образују заједно са другом децом.
Обуци је присуствовало 24 наставника – спољна сарадника из Врања, Бујановца, Новог Пазара, Пирота, Димитровграда, Зајечара, Ваљева, Лесковца, Бора, Крушевца и Ниша.

Honeyview IMG 3957 Honeyview IMG 3959

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1