Реализован семинар "Допринос наставе и учења социологије у развоју ученичких компетенција за одговорно учешће у демократском друштву"

01. и 02.07.2023. Завод за унапређивање образовања и васпитања у сарадњи са Мисијом ОЕБС-а у Србији организовао је и реализовао у Центру за стручно усавршавање Ниш, дводневну обуку наставника социологије под називом „Допринос наставе и учења социологије у развоју ученичких компетенција за одговорно учешће у демократском друштву”. Обука је акредитована и увршћена на министрову листу програма од јавног интереса. Намењена је наставницима социологије у гимназији и стручним школама. Њен циљ је оснаживање наставника да у процесу планирања и остваривања наставе и учења користе потенцијал предмета за развој ученичких компетенција за одговорно учешће у демократском друштву. Обуци је присуствовало 15 наставника социологије из Ниша и околине.

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1