Одражан тренинг за ученике из Бујановца и околине

Од 23. до 25.06.2023. У оквиру тродневног тренинга који је организовала „Служба Координационог тела за општине Прешево, Бујановац и Медвеђа“ и Група „484“, два дана је у Центру у Нишу боравила група од 23 ученика и наставника из Бујановца и околине из основних школа: „Вук Караџић“, „Sami Frašeri“, „Ali Bektashi“, „Naim Frašeri“, „Драгомир Трајковић“, и средњих школа: ”Свети Сава” и ”Sezai Surroi”.
Током тренинга у Центру обрађиване су следеће теме: Активизмом против стереотипа и предрасуда - радионица “Шира слика, шири рам”; представљање активистичких акција младих из Бујановца и Врања; примери добре праксе заједничких акција ученичких парламената средњих школа у Бујановцу (Ивана Манић Тасић - СШ ”Свети Сава” и Bukurije Boriqi – СШ ”Sezai Surroi”); радионица “Улога ученичких парламената и креирање заједничких акционих планова”; радионица “Акцијање – представљање заједничких акционих планова” и радионица за затварање “Шта носим са собом”.
Ученици и наставници су у оквиру боравка у Нишу, обишли и знаменитости у граду и околини.

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

Најава догађаја

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1