Акредитовани семинар "Умеће комуникације - како да говоримо и слушамо да би ученици желели да нас чују и да разговарају са нама"

Акредитовани семинар Умеће комуникације - како да говоримо и слушамо да би ученици желели да нас чују и да разговарају са нама (1. део) одржан је за наставнике основне, средње стручне и гимназије из разних градова. Водитељи семинара су биле Ирена Лободок Штулић и Милка Михаиловић из Центра за професионалну подршку, едукацију и развој "Психокод" у сарадњи са центром за стручно усавршавање Ниш. Семинар је одржан 17.-18.06.2023. год. путем ЗУМ платформе.
Семинар је на листи препоручених за наставнике грађанског васпитања према правилнику о врсти стручне спреме. На семинару су се обрађивале теме односа наставник- ученик, схватање ауторитета и васпитног стила као и начин комуникације са ученица, како реагујемо када ученик, има проблем разумеање прихватање и емпатија утицај на емпатичног ученика,неслагање и конфикти како реаговати у таквим ситуацијама. Семинар је пратило 12 наставника.

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1