Одржана обука за пољопривредне саветодавне и стручне службе Србије

07.12.2022. Организација Уједињених нација за храну и пољопривреду (ФАО), у сарадњи са Министарством пољопривреде, шумарства и водопривреде, реализује пројекат “Јачање отпорности сектора пољопривреде на елементарне непогоде” који финансира Европска унија, а чији је циљ унапређење националног и локалног капацитета за смањење ризика од елементарних непогода у пољопривреди, као и за имплементацију мера климатски паметне пољопривреде у Републици Србији.
У Центру за стручно усавршавање одржана је обука, у оквиру овог пројекта, за пољопривредне саветодавне и стручне службе Србије: АГРОЕКОЛОШКЕ МЕРЕ У АДАПТАЦИЈИ НА КЛИМАТСКЕ ПРОМЕНЕ, КАО ДЕО ПОДРШКЕ СПРОВОЂЕЊУ МЕРЕ 4 “АГРО-ЕКОЛОШКО КЛИМАТСКА МЕРА И ОРГАНСКА ПРОИЗВОДЊА” ИПАРД III ПРОГРАМА. Општи циљ обуке: Унапређење знања из области агроекологије у смислу различитих пракси у системима усева и њиховим ефектима на екосистеме у пољопривредној производњи и стицање нових знања о условима и начину спровођења Мере 4.
Предавачи на обуци били су: Марина Вујовић, виши саветник за програмирање агро-еколошко - климатских мера и органске производње ИПАРД програма; проф. др Владе Зарић, проф. др Ђорђе Моравчевић, доц. др Драган Станојевић, проф. др Драган Радивојевић, Пољопривредни факултет, Универзитет у Београду и др Владан Угреновић, Институт за земљиште, Београд.

Honeyview DSC01970 Honeyview DSC01973
Honeyview DSC01975 Honeyview DSC01976

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1