еМатематика

Семинар еМатематика (кат.бр.406), који је при акредитацији код ЗУОВ-а, подржао Центар за стручно усавршавање Ниш, изводи се путем интернета. Прва реализација почела је 5.12.2022. Програм траје 5 недеља и носи 40 бодова.
Општи циљеви обуке су: Оспособљавање наставника за планирање и реализацију наставе математике и израду интерактивног наставног материјала уз употребу ИКТ алата.
Специфични циљеви су: Савладавање основних могућности за рад у апликацији OneNote - Развијање вештина за рад са графичком таблом и апликацијама, као и онлајн алатима за геометрију - Оспособљавање наставника за израду и примену тестова у сврху формативног оцењивања и тумачење њихових резултата и статистике - Усвајање креативнијег и флексибилнијег приступа подучавања у настави математике уз помоћ ИКТ алата.
Семинар реализују ауторке Јелена Кенић, дипл. математичар ,ОШ "Др Драгиша Мишовић" Чачак и Аница Тричковић, дипл.математичар Гимназија "9 мај" Ниш.

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1