Одржан семинар за секретаре установа у образовању

18.03.2022. Радна група МПНТР за рад са секретарима установа у образовању, у сарадњи са Сектором за инспекцијске послове министарства просвете, реализовала је у Регионалном центру једнодневни семинар за секретаре установа на тему: Новине у прописима из области образовања.
После уводног обраћања Јасмине Јовановић, помоћнице министра просвете, науке и технолошког развоја из Сектора за инспекцијске послове, присутнима се обратио посебни саветник министра просвете, др Зоран Костић, говорећи на тему "Улога секретара у школском систему за осигурање квалитета".

О новинама у Закону о основама система образовања и васпитања, Закону о изменама и допунама посебних закона и Закону о просветној инспекцији говориле су Славица Ђорђевић, координатор радне групе, Слободанка Попић, руководилац групе за правне пословце у Сектору за средње образовање МПНТР и Гордана Радовановић, виши саветник у Сектору за инспекцијске послове МПНТР.
На почетку се присутнима, у својству домаћина, обратила и директор Регионалног центра, Данијела Марковић.

Honeyview DSC01273 Honeyview 2DSC01289
Honeyview DSC01305 Honeyview DSC01267

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1