„На месту злочина“

Прва радионица у пројекту „На месту злочина“, који је одобрен по јавном позиву ЦПН- а за 2021. годину, реализована је 10.03.2022. у Научном клубу Ниш.
Пројекат садржи радионице: 1. Форензичка наука; 2. Форензичка ентомологија; 3. Форензичка лимнологија; 4. Место злочина, Трагови и анализа молекула ДНК (Обрада трагова крви, Генетички маркери од значаја за форензику, Технологија анализе ДНК молекула); 5.Форензичка дактилоскопија.
Аутори пројекта, студенти са Департмана за биологију Природно-математичког факултета у Нишу, професионално су приступили улози коју имају у овом пројекту и кроз игру асоцијација и упознавања ученике, постепено су уводили ученике у сегменте пројекта.
Кроз теоријски део и показивање примера обрађене су прва и друга тема. Учиницима су подељене наменски одштампане радне свеске са описом свих радионица и радним задацима за сваку радионицу које ће им помоћи да се у месец дана трајања пројекта детаљно упознају са широким спектром научних грана које ова област покрива али и са занимљивим задацима који их очекују.

На крају радионице ученици и студенти су изразили задовољство учешћем у пројекту и са великим очекивањима најавили нову.

Honeyview IMG 3663 Honeyview IMG 3662
Honeyview IMG 3661 Honeyview IMG 3666

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1