Реализован акредитовани стручни скуп - "Програмирање, планирање и извештавање у школи"

02.03.2022. Регионални центар Ниш је у сарадњи са Центром за усавршавање наставника Чачак и Центром за усавршавање наставника Сомбор, реализовао акредитовани стручни скуп на тему "Програмирање, планирање и извештавање у школи". Скуп је акредитован као саветовање и налази се на листи Завода за унапређивање образовања и васпитања, као облик стручног усавршавања. Акредитован је од Центра за стручно усавршавање Чачак и доноси 1 бод стручног усавршавања на стручним скуповима. Саветовање је реализовано у онлајн формату за 30 наставника путем Зум платформе.
Аутори и реализатори скупа су Данијела Ковачевић Микић, просветни саветник, Школска управа Чачак и Сања Перовановић, професор српског језика и књижевности, педагошки саветник, Медицинска школа Чачак.
Теме саветовања су неопходне за наставнике, стручне сараднике и директоре школа а тичу се Стандарда квалитета рада установа и дају смернице за планирање, програмирање и извештавање. Односе се на школски програм и друга кључна документа установа.
Саветовањем су на конкретним примерима објашњени садржаји школских докумената који укључују све елементе дефинисане у Првој области Стандарда квалитета рада установа и развој међупредметних компетенција, а на јасним примерима је показан значај функционалног школског програма, глобалног и оперативног плана рада, као и методичких припрема и индивидуалног плана стручног усавршавања наставника.

Honeyview c1 Honeyview c3
Honeyview c6 Honeyview c7

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1