Одржана припремна радионица у оквиру пројекта "Зелена лабораторија - Баш ти у башти!"

У четвртак 24.02.2022. у Научном клубу Ниш је почела реализација пројекта одобреног по јавном позиву Центра за промоцију науке "Зелена лабораторија - Баш ти у башти".
Припремна радионица је одржана преко мит платформе и упознала је учеснике са темама пројекта, начином и организацијом рада. У оквиру пројекта је планиран теренски и лабораторијски рад у домену ботанике и садржаће радионице, лабораторијске вежбе и изласке на терен у циљу прикупљања биљног материјала. Лабораторијске вежбе ће бити реализоване у лабораторији Гимназије "Светозар Марковић". Учешћем у пројекту, ученици ће стећи вештине рада на терену, прикупљања материјала, припремања препарата и микроскопирања, основе хемијске и физиолошке анализе биљака, као и припреме хербанизованог материјала.
У пројекту учествују ученици свих нишких гимназија. Представљању пројекта у Научном клубу Ниш је присуствовало 48 заинтересованих ученика и њихових наставника.
Аутори пројекта су наставници Слободан Петровић и Татјана Огњановић из Гимназије "Светозар Марковић" и њихови бивши ученици, данас студенти: Немања Кутлешић, Ана Миленковић и Ирина Филиповић.

Honeyview IMG 26bd Honeyview IMG ddd1

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1