Реализован акредитовани семинар "Обука наставника за примену различитих метода учења у настави"

11.12.2021. За 30 наставника ОШ „Краљ Петар I“ из Ниша у Регионалном центру је реализован акредитовани семинар Обука наставника за примену различитих метода учења у настави, каталошки број 513.
Основни циљ обуке је: Повећање компетенција наставника за методику учења, а специфични циљеви обуке су: подизање нивоа свести код наставника о значају методике учења - повећање знања о Законској регулативи учења како се учи - обогаћивање знања наставника о различитим методама учења - повећање мотивисаности за рад - развијање иновативности и креативности за самостално креирање часа примењујући знања из методике учења - интензивнији тимски рад измећу наставника у циљу учвршћивања и ширења знања и вештина за примену метода учења. Реализатори овог семинара су биле: Радица Благојевић - Радовановић, дипломирани психолог, ОШ „Алекса Дејовић„ Севојно и Гордана Томоњић, професор педагогије, ОШ „Стеван Јоксимовић„ Рогачица.

Honeyview DSC01087 Honeyview DSC01084
Honeyview DSC01085

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1