Реализација електронског семинара "Вишефронтална настава у функцији осавремењивања наставне праксе"

15.11.2021. За 30 запослених у Основној школи „Бранко Миљковић“ из Ниша почела је реализација електронског семинара Вишефронтална настава у функцији осавремењивања наставне праксе, каталошки број 421.
Овај семинар се реализује преко интернета и траје 5 недеља, а наставници стичу 40 бодова. Теме које се обрађују су: Нови модели наставе и вишефронтална настава (ВФН); Нова позиција ученика и наставника у ВФН2; Креирање наставног материјала, водича за учење и самопроцену; Организација наставе и учења по моделу вишефронталне наставе; (Само) Оцењивање у вишефронталној настави; Циљеви, принципи, исходи образовања и васпитања у нашој земљи; Стандарди квалитета рада образовно васпитних установа за област: Настава и учење; Индивидуализација наставе/учења Модел вишефронталне наставе у функцији учења учења; Рекапитулација и евалуација садржаја обуке;
Циљеви обуке су: Стицање знања, вештина и вредносних ставова наставника за примену модела вишефронталне наставе, као облика индивидуализоване наставе у различитим наставним предметима; Припрема и израда наставних материјала неопходних за осамостаљивање ученика у процесу учења; Овладавање специфичним начинима организације часа и целокупног наставног процеса по моделу вишефронталне наставе, превасходно у циљу континуираног мотивисања ученика за напредовање у складу са својим индивидуалним способностима и интересовањима и оспособљавања ученика за учење/учење учења, самосталног коришћења различитих извора знања и вредновања постигнутих резултата у учењу.
Реализатори овог семинара су: Дринка Савић, Дипломирани педагог, Средња техничка ПТТ школа, Београд; Иван Финк, професор филозофије и Александра Бер Божић, професор, Медицинске школе „7. април„.

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1