Друго предавање у пројекту "Будућност данас"

Друго предавање у пројекту Будућност данас, у организацији Научног клуба Ниш: Употреба геопросторних података и обновљиви извори енергије, одржано је 15.11.2021. на Зум платформи.
Предавање је одржала Тијана Јаковљевић, са Географског факултета Катедре за физичку географију Универзитета у Београду. Велики број наставника који је заинтересован за теме које се тичу заштите животне средине имао је прилику да чује зашто су фосилна горива опасна за даље коришћење, зашто су обновљиви извори енергије кључно решење за борбу против климатских промена, каква је улога и значај коришћења шест доступних врста обновљивих извора енергије, да ли они сем позитивних имају и негативне последице, који извори су најзаступљенији у нашој земљи и како се геопросторнеи подаци даље могу користити за анализе погодности терена за употребу обновљивих извора енергије. Предавању је присуствовало 65 наставника нишких школа.

Honeyview download youtube 1

Honeyview 3 Honeyview 11
Honeyview 18 Honeyview 23

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1