Одржан састанак Регионалног актива наставника економске групе предмета Нишавског, Пиротског и Топличког округа

09.11.2021. У Регионалном центру Ниш одржан је састанак Регионалног актива наставника економске групе предмета Нишавског, Пиротског и Топличког округа. На састанку је констатовано да старом руководству истиче мандат, а да ће руковођење регионалним активом у наредном периоду бити у потпуности усклађено са радом Републичког актива наставника економије. С обзиром на ванредне околности које су настале пандемијом вируса као и сталним изменама у режимима рада школа до даљег ће се централизовати рад актива. Регионални актив има четири подактива (Статистику, Рачуноводство, ВПД и микро и макро економске науке), те стога сада није могуће изабрати комплетно руководство јер је за тако нешто неопходно присуство свих кандидата у просторијама Регионалног центра Ниш, а што је у овим условима немогуће. Руководство Републичког актива ће водити регионални актив до даљег а након сваког састанка ће се наставници по потреби консултовати у вези локалних тема. Актив наставника економске групе предмета је свакако нашао начина и да настави са квалитетним радом па да чак и напредује и да се развије у Републички актив и то баш у кризном периоду по образовање и образовне процесе.
Александар Мишковић, досадашњи председник у два мандата је поднео детаљан извештај о досадашњем раду и предао сву неопходу документацију новом руководству.
У наредном периоду ће састанке Регионалног актива заказивати новоизабрани председник Републичког Актива, Бокан Илић из Сврљига.
Састанак је последњи пут водио сада већ бивши председник Александар Мишковић, наставник статистике и економије у Правно-пословној школи у Нишу.

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1