Изложба Француског института у Нишу - France eMotion

21-23.01.2020. Посетиоци изложбе FRANCE eMOTION која је отворена у Регионалном центру, били су ученици IV разреда ОШ "Његош" и ученици I године Гимназије "9 мај". Ученици Школе Његош су са својом учитељицом, Горданом Тонић, а гимназиојалци са својим професорима, су обишли изложбу сачињену од 25 паноа.
Изложба је резултат рада четири међународна фотографа који не живе у Француској и пределе који се могу на паноима видети, видели су први пут и први пут их фотографисали. Фотографи из Бенина Ишола Акпо, из Бразила Еду Монтеиро, из Сједињених Америчких Држава Давид Шалиол и из Шпаније Лурдес Сегаде су пролазили одређеним деловима Француске и "случајним" одабирима насталим током њихових похода представили јединствен поглед на разноликост француске културне баштине.

Honeyview IMG 3082 Honeyview IMG 3079
Honeyview IMG 3084 Honeyview IMG 3088
Honeyview IMG 3089 gim

Уплата котизације: 840-842668-41 без позива на број

Најава догађаја

 • ПОЗИВАМО ВАС ДА ПОПУНИТЕ УПИТНИК +

  На следећем линку је упитник припремљен за потребе Регионалног центра Ниш ради анализе ставова запослених у образовању о начинима и сврсисходности оваквих облика стручног усавршавања. Ваши одговори представљаће извор података који ће нама као Центру помоћи.

  Упитник је анониман.

  Хвала Вам на помоћи.

 • ПОСЕТИТЕ ПАРК ЗНАЊА У РЕГИОНАЛНОМ ЦЕНТРУ НИШ +

  Посетите Парк знања у дворишту зграде Регионалног центра - Париске комуне бб (поред Општине Медијана) и играјте се у песку Архимедове бележнице и СИ школице, испробајте рад Галилејевог клатна и Фарадејевог тунела, седите на ексерима Факирове столице, упознајте се са 147 цифара броја Пи, покрените радио, пуњач за мобилни и лампу помоћу динамо бицикла и играјте Ботаничку слагалицу!
  Групне посете обавезно најавити ради обезбеђивања стручног водича најкасније 7 дана пре доласка. Да би посета парку била испраћена предавањем о експонатима група треба бити од најмање 40 особа, у супротном Парк можете посетити и о експонатима се информисати у сопственој режији. Најава на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или на телефон 018/202-300.
  Цена улазнице за школе ван Ниша је 80 динара по ученику.

  IMG 1851IMG 1793IMG 1863IMG 1764IMG 1766Honeyview IMG 2318 (2)Honeyview IMG 2324 (2)

 • +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +

   

 • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje zavod za vrednovanje mreza copy CPN NIS unops  
 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1