Реализација пројекта “Ефикасност учења и трансфер знања у зависности од окружења”

19.10.2016. Предавањем на Високој школи струковних студија за васпитаче у Алексинцу, почела је реализација пројекта “Ефикасност учења и трансфер знања у зависности од окружења”. Пројекат је намењен студентима Учитељског факултета, Педагогије и Високих васпитачких школа , а циљ је упознавање са утицајем окружења на ефикасност учења. Најновија истраживања у педагошкој пракси показала су да за ефикасан процес учења код деце није довољно само познавање материје, већ да је то комплексан процес на који веома много утиче окружење. Предавањима је присуствовало 60 студената прве године. Професорка Соња Величковић уступила је свој термин за предавање и студентима понудила помоћ приликом писања припрема за активности које ће бити засноване на сазнањима добијеним током реализације овог пројекта. Пројектне активности су оцењене као веома корисне за будући рад студената на програмом предвиђеној пракси, као и за њихов целокупан професионални развој.

Аутори и реализатори пројекта су Наташа Ћирић - мастер педагог и профессор разредне наставе и Татјана Михајлов Крстев - природно математички факултет Ниш.

DSCN2971 DSCN2969

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1