"Квиз знања" из математике

27.04.2016. Одржан је "Квиз знања" из математике. Активност је реализована у организацији Удружења "Млади математичар" из Београда и Регионалног центра за образовање из Ниша. Учествовало је 6 екипа основних школа из Ниша и околине које су чинили четворочлани тимови - по један представник сваког разреда од Vдо VIII. Екипу ОШ "Свети Сава" (Ниш) предводила је наставница Мирјана Рашић Митић, ОШ "Вожд Карађорђе" (Ниш) - наставник Радоје Кошанин, ОШ "Душан Радовић" (Ниш) - наставник Аца Јован Крстић, ОШ " Десанка Максимовић" (Чокот) - наставница Јелена Васић, ОШ "Вук Караџић" (Витошевац) - наставница Милена Кенић и ОШ "Топлички хероји" (Житорађе) - наставница Аница Тричковић. Жири је био у саставу Радица Каровић и Валентина Костић из Удружења.

Победничка екипа и представник Нишавског региона је ОШ "Вук Караџић" из Витошевца у саставу: Милена Маринковић (V), Јована Шајкић (VI), Алекса Лапчевић (VII) и Јована Радојковић (VIII) и она ће заједно са својом наставницом Миленом Кенић, путовати 14.05.2016. у Врњачку Бању где ће се такмичити у националном "Квизу знања" са победницима из још три места Србије - Београд, Нови Сад и Краљево. Трошкове путовања победника из Ниша покриће РЦ Ниш а Удружење "Млади математичар" обезбедити све услове за такмичење и исхрану учесницима. Другопласирана екипа је из ОШ "Вожд Карађорђе" из Ниша.

Kviz znanja matematika 2016 014 resize Kviz znanja matematika 2016 026 resize Kviz znanja matematika 2016 039 resize IMG 9839 resize

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1