Одржана обука у оквиру пројекта "Развој локалних заједница на путу ка ЕУ"

26.04. и 27.04.2024. у Центру за стручно усавршавање Ниш одржана је обука за неформалне групе из пројектног менаџмента у оквиру пројекта Развој локалних заједница на путу ка ЕУ. Обуку организује Проактив која је посредничка  организација у оквиру програма ЕУ Ресурс центара за цивилно друштво у Србији,  који спроводи Београдска отворена школа са локалним партнером ЕНЕСА.
Дневни ред обуке састојао се из два дела: 1. Пројектни циклус и реализација активности и 2. Пројектне финансије.
Активности ЕУ Ресурс центра биле су усмерене на унапређивање капацитета организације цивилног друштва и неформалних група ради њиховог позитивног утицаја на текуће реформе. Циљеви овог програма били су: развој неформалних група које активно делују на локалном нивоу; јачање капацитета неформалних група, како би се локалне заједнице развиле, а локалне јавне политике биле у складу са потребама грађана; развој окружења које је подстицајно за активности неформалних група. Предавачи су били: Ненад Стојановић, менаџер пројекта, Оливера Цанић, представник Проактива и Дејан Миљковић, представик Проактива. Обуци је у оба дана, присуствовало 46  представника 10 неформалних група са територије Нишавског, Топличког и Расинског округа.

Honeyview IMG 6113 Honeyview IMG 6118
Honeyview IMG 6129 Honeyview IMG 6121

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1