Одржано саветовање за рад у системима "ИСКРА" и "СПИРИ"

30.01.2024. Информативно пословни центар - ИПЦ одржао је једноднодневно саветовање у Центру за стручно усавршавање Ниш, где је приказан практичан рад у информационим системима „Искра“ и „Спири“ и решења за проблеме из праксе, Саветовање је било из два дела. Први део био је за све учеснике, а други део за ИПЦ претплатнике за 2024. годину. Први део саветовања приказује начин функционисања Искре система за централизовани обрачун примања запослених, изабраних, постављених и ангажованих лица код корисника буџетских средстава и корисника средстава организација за обавезно социјално осигурање. Као и начин функционисања Спири система за извршења буџета Републике Србије кроз нови информациони систем. У другом делу су представљене практичне примене система Спири и најчешћи проблеми у пракси.
Предавачи су биле: Јелена Радовановић, уредник консултант ИПЦ-а и Александра Миловановић Петковић, сарадник ИПЦ-а за примену Искре и Спири у пракси. ИПЦ једнодневном саветовању присуствовало је 130 запослених у јавним установама.

Honeyview DSC02895copy Honeyview DSC02898 copy
Honeyview DSC02903copy

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1