"Креативна нишка лабораторија - Вешта школа природних наука" - Географија

15.05.2023. У Научном клубу почела је реализација пројекта из годишњег програма под називом Креативна нишка лабораторија - Вешта школа природних наука. У реализацији пројекта учествују наставници и студенти Департмана за географију, Департмана за физику и Департмана за биологију Природно-математичког факултета Универзитета у Нишу.
За ученике основних школа "Мирослав Антић", "Свети Сава" и "Ћеле кула" првог дана пројекта реализоване су радионице из географије са темом Разумевање грађе Земље-литосферне плоче. Током радионице ученицима је представљена унутрашња грађа Земље преко 3Д модела, различитим апликацијама и помоћу дигиталних алата омогућено је да сами померају плоче, уочавају и закључују до којих промена долази услед померања и које су последице тога. Након предавања које су држали студенти основних и мастер студија, ученици су кроз групни рад, дискусију и квиз имали прилику да провере своје знања стечена у оквиру радионице.
Аутори радионица у пројекту су професорке са Департмана за географију Љиљана Стричевић, Маја Гоцић и Наташа Мартић Бурсаћ.

Honeyview DSC02338 Honeyview DSC02324
Honeyview DSC02336 Honeyview DSC02328

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1