Реализован акредитовани семинар "Употреба мобилних апликација за побољшање наставе и учења: Паметни телефон као наставно средство 21. века"

У ОШ "Вожд Карађорђе" у Лесковцу, у суботу 13.05.2023. за наставнике школе, реализован је акредитован семинар "Употреба мобилних апликација за побољшање наставе и учења: Паметни телефон као наставно средство 21. века" (кат.бр. 396). Семинар је при акредитацији подржао Центар за стручно усавршавање Ниш. Општи циљ семинара је: Оснаживање компетенција наставника за коришћење едукативних и услужних мобилних апликација за поболјшање квалитета наставе и учења, као и за употребу паметних телефона и таблета као наставног средства. Теме семинара: МОБИЛНИ ТЕЛЕФОН У УЧИОНИЦИ – за и против; Технологија у учионици; САМР модел - пут до дигиталне трансформације; Апликације за помоћ у припреми, организацији и реализацији наставе; Апликације за прављење квизова, тестова и анкета; Проширена и виртуелна реалност у настави; Друге апликације које могу користити наставнику.
Семинар су реализовали аутори, Ана Живковић и Марјан Миланов.

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

Најава догађаја

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1