Менторство - Водич за наставнике у школама

07.04.2023. У издању Завода за унапређивање образовања и васпитања штампан је приручник за менторски рад у образовању: Менторство - Водич за наставнике у школама. Приручник је настао као израз потребе да се обезбеди помоћ и подршка наставницима који се определе за менторски рад са приправницима.
Са намером да овај приручник оствари функцију и намену са којом је писан, Завод је организовао промоцију чији је циљ упознавање просветне јавности са његовим садржајем, основним идејама и концептима који су у њему изнети, као размена мишљења о томе на који начин он може да послужи тренутној приправничко-менторској пракси у нашим школама. Презентацији је присуствовало 11 наставника нишких школа.
Презентацију овог приручника реализовале су: Бојана Костелац, Снежана Вићентић и др Тања Шијаковић, руководилац Сектора за приправништво, менторство и руковођење у образовању, Завод за унапређивање образовања и васпитања.

Honeyview DSC02180 Honeyview DSC02181

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

Најава догађаја

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1