Републички Актив наставника економске групе

Републички Актив наставника економске групе предмета одржао је састанак у четвртак 06.04.2023. године, путем платформе тимс. На састанку је учествовало око педесетак наставника економске групе предмета.
Најважнија тачка дневног реда је била доношење одлуке о раду Актива под окриљем Заједнице економских, правно-биротехничких, угоститељско-туристичких и трговинских школа Републике Србије. Наставници нису донели коначну одлуку, обзиром да пред оваквом одлуком стоји неколико дилема а основне су да има наставника економске групе предмета који не раде у школама у оквиру заједнице, те Актив остаје при ставу да они остају пуноправни чланови са свим правима. Такође, Актив је недавно прерастао у Регионални међународни, обзиром да његов рад прате и учествују у њему наставници из Македоније, Републике Српске, Црне Горе.

Дарко Вељић предложен је за координатора Актива за Мачвански и Колубарски округ, а Виолета Аздејковић за координатора Актива за Расински округ.
Састанак је водио Председник Актива Бокан Илић, наставник економске групе предмета.

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

Најава догађаја

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1