Састанак Школске управе са активом директора основних школа

19.01.2023. Представници Министарства просвете Школске управе Ниш одржали су састанак са активом директора основних школа из Ниша.
Теме састанка су Припремни предшколски програм који се реализује у школама и платформа "Чувам те", прва национална платформа за превенцију и заштиту од вршњачког насиља у Србији. Платформа је намењена деци, ученицима, родитељима и просветним радницима, али ће је користити и људи из државне управе и локалних самоуправа како би се заједно борили против тог проблема.
Поред вршњачког насиља, које је у фокусу ове платформе, она је и алат који ће помоћи у борби против насиља према наставницима и свим запосленима у школама.
На платформи "Чувем те" родитељи, ученици и наставници могу на једном месту наћи све информације које се тичу врсте насиља и поступања у различитим ситуацијама, а обједињују све надлежне ресоре – за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, за просвету, науку и технолошки развој, за унутрашње послове, за трговину, туризам и телекомуникације, за бригу о породици и демографију и за здравље. Састанку је присуствовало 25 директора.

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1