Реализован семинар "Час по мери детета" у РЦ Ниш

9.10.2021. За наставнике Школе моде и лепоте из Ниша, у Регионалном центру је реализован семинар Час по мери детета (кат.бр. 218, област: Деца/ученици којима је потребна додатна подршка у образовању, 8 бодова).
Циљеви семинара: Оспособљавање учесника за успешно планирање наставе кроз израду педагошког профила ученика; Представљање Гарднерове теорије вишеструке интелигенције и њена примена у пракси; Подстицање учесника на коришћење разноврсних стратегија и метода активног учења у реализацији наставе којима се мобилише и подстиче развој капацитета свих ученика уз уважавање индивидуалности сваког детета; Израда припреме за час који предвиђа различите активности које ангажују све ученике, уважавајући њихове индивидуалне разлике у социјалном и емоционалном развоју; Примена знања стечених на семинару, креирање базе примера добре праксе.
Семинар су реализовале ауторке: Веселинка Станковић, наставник математике и Валентина Вељковић Николић, наставник српског језика из ОШ "Десанка Максимовић" у Чокоту.
У важећем Каталогу програма стручног усавршавања овај програм је подржао Регионални центар Ниш.

Honeyview DSC00746 Honeyview DSC00748
Honeyview DSC00749

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1