Одржана обука у организацији СКГО

08. и 09.02.2024. у Центру за стручно усавршавање Ниш одржана је обука „Спровођење интервјуа на бази компетенција“ у организацији Сталне конференције градова и општина (СКГО). Ову активност СКГО реализује у оквиру Програма „Партнерство за добру локалну самоуправу“ који подржава Влада Швајцарске. Оба дана дневни ред био је из четири сесије.
Први дан: Увод, Понашајне компетенције и технике провере понашајних компетенција у изборном поступку; Индикатори понашајних компетенција за рад службеника у ЈЛС; Технике постављања питања током интервјуа на бази компетенција и Оцењивање понашајних компетенција у поступку селекције и компетенције интервјуера.
Други дан: Припрема полазника за вежбу Спровођење интервјуа на бази компетенција; Вежба: Интервју на бази компетенција; Вежба: Интервју на бази компетенција (наставак) и Интеграција стеченог знања о вођењу интервјуа на бази компетенција.
Предавачи су биле: Сања Леверда и Јована Стојадиновић које су испред службе за управљање кадровима Владе Републике Србије. Обуци је оба дана присуствовало 74 запослених у људским ресурсима у јединицама локалних самоуправама.

Honeyview DSC02922 Honeyview DSC02925
Honeyview DSC02927 Honeyview DSC02920