AIESEC

17.11.2015. У Регионалном центру Ниш, студентска организација AIESEC је реализовала први нишки Youth Speak ForumЦиљ форума је био подизање свести младих људи о битности неформалног образовања и предузетништва. Др Марија Радосављевић, професорка на Економском факултету у Нишу, Бранко Крсмановић, власник биоскопа Купина и председник удружења “Млади амбасадори” и НЛП мастери Лидија Марковић Росати и Thomas Björge поделили су своје богато искуство са око осамдесет делегата. Интерактивне радионице, организоване у оквиру Youth Speak Forum-a, омогућиле су студентима да дискутују о глобалним проблемима данашњице са представницима корпоративног и јавног сектора: Delhaize Serbia, Erste Banka, Triglav osiguranje, Adver City. Скупу се обратио и Министар просвете, науке и технолошког развоја, проф. др Срђан Вербић, истакавши велики значај оваквог догађаја на локалном и глобалном нивоу.

IMG 8583 resize IMG 8484 resize IMG 8582 resize 

Уплата котизације: 840-842668-41 без позива на број

Најава догађаја

 • ПОЗИВАМО ВАС ДА ПОПУНИТЕ УПИТНИК +

  На следећем линку је упитник припремљен за потребе Регионалног центра Ниш ради анализе ставова запослених у образовању о начинима и сврсисходности оваквих облика стручног усавршавања. Ваши одговори представљаће извор података који ће нама као Центру помоћи.

  Упитник је анониман.

  Хвала Вам на помоћи.

 • ПОСЕТИТЕ ПАРК ЗНАЊА У РЕГИОНАЛНОМ ЦЕНТРУ НИШ +

  Посетите Парк знања у дворишту зграде Регионалног центра - Париске комуне бб (поред Општине Медијана) и играјте се у песку Архимедове бележнице и СИ школице, испробајте рад Галилејевог клатна и Фарадејевог тунела, седите на ексерима Факирове столице, упознајте се са 147 цифара броја Пи, покрените радио, пуњач за мобилни и лампу помоћу динамо бицикла и играјте Ботаничку слагалицу!
  Групне посете обавезно најавити ради обезбеђивања стручног водича најкасније 7 дана пре доласка. Да би посета парку била испраћена предавањем о експонатима група треба бити од најмање 40 особа, у супротном Парк можете посетити и о експонатима се информисати у сопственој режији. Најава на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или на телефон 018/202-300.
  Цена улазнице за школе ван Ниша је 80 динара по ученику.

  IMG 1851IMG 1793IMG 1863IMG 1764IMG 1766Honeyview IMG 2318 (2)Honeyview IMG 2324 (2)

 • +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +

   

 • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje zavod za vrednovanje mreza copy CPN NIS unops  
 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1