Одржан међународни Го турнир

Међународни Го турнир, Про Го Куп & Кекс Мемориал, одржан је у Центру за стручно усавршавање у периоду 25-26-05.2024. Настављена је сарадња Центра са Го савезом Србије и Го клубом Про Го Ниш на организовању још једне међународне манифестације! На Турниру је било 38 играча из Србије, Русије, Хрватске, САД и Индије. Победио је Павел Приступа (мајстор Гоа 3 Дан) из Томска, Русија. Други је Лука Стојановић (1kyu) из Београда. Треће место је освојио Оливер Скочић (1kyu) из Загреба који је са својих 11 година и харизматичном појавом био главна звезда турнира.
Најбољи у категорији kyu играча је Милан Младеновић из Модре Стене. Најбоља дама је Ања Ђукић из Краљева. Свих пет победа остварио је Илија Јефтић из Ниша који Го игра тек шест месеци!. На турниру су дебитовал чланови Го секције МЕШ Параћин, као и најбољи полазници програма "Играј Го-Развијај вијуге" из ОШ "Цар Константин" Ниш. Укупно седам ученика је практично дебитовало на једном турниру, што представља велики успех. Своје представнике на Турниру имала је и Мерошина.

Honeyview Pro Go 09 Honeyview Pro Go 02
Honeyview Pro Go 023 Honeyview Pro Go 011
Honeyview Pro Go 020 Honeyview Pro Go 025

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1