Реализован акредитовани семинар "Планирање превенције и ефективно/ефикасно реаговање на насиље у образовно васпитним и васпитно образовним установама"

За две групе наставника основних и средњих школа из Лесковца, у терминима 16. и 17.09.2023. у Центру за стручно усавршавање у Лесковцу, реализован је акредитовани семинар "Планирање превенције и ефективно/ефикасно реаговање на насиље у образовно васпитним и васпитно образовним установама" (кат.бр.123, област: Васпитни рад, 8 бодова). Семинар је при акредитацији подржао Центар за стручно усавршавање Ниш. Општи циљ програма је јачање компетенција Тима за заштиту деце и ученика од насиља и запослених у установи, у домену превентивног деловања и реаговања у ситуацијама насиља. Теме семинара: Самовредновање квалитета безбедности у установи, Оквир за израду плана превенције, Модел годишњег планирања, Реаговање када се деси.
Семинар су реализовали аутори: Јасмина Гејо, Младен Јовановић и Валентина Андрејић Ристић.

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1