Одржана Трибина поводом обележавања Дана особа са Дауновим синдромом

21.03.2023. У Центру за стручно усавршавање у Нишу одржана је Трибина поводом обележавања Дана особа са Дауновим синдромом. Циљ трибине је био пре свега разбијање предрасуда и прилика за присутне да упознају инспиративне особе са Дауновим синдромом и менталним инвалидитетом. Удружење особа са Дауновим синдромом је организатор ове трибине, а ово удружење својим радом омогућује да се особе са Дауновим синдромом и њихове породице осећају подржано и укључено у заједницу. Такође је тринбина била прилика да се разговара о томе како се може побољшати квалитет живота особа са Дауновим синдромом. Трибини је присуствовало 100 учесника.
Цео догађај улепшали су и ученици ОШ“Коле Рашић“ из Ниша својим програмом који су извели на крају и чланови Best Buddies International, највеће међународне организације која је посвећена укидању социјалне, физичке и економске изолације око 200 милиона људи са интелектуалним и физичким потешкоћама у развоју.

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1