Одржано предавање "Чујем те, прихватам те, разумем те" - ослонац за доживљај личне стабилности и сигурности и градивни елемент квалитетних међуљудскох односа

Предавање "Чујем те, прихватам те, разумем те"- ослонац за доживљај личне стабилности и сигурности и градивни елемент квалитетних међуљудскох односа, одржано је онлај путем интернета у понедељак 20.03.2023. у Научном клубу за 77 наставника нишких основних и средњих школа. Предавање је део циклуса: Конструктивна комуникација и како нам може сачувати/заштитит/унапредити ментално здравље.
Реализатор предавања је Ирена Лободок Штулић, дипломирани психолог и психоаналитичар и аутор многобројних семинара за наставнике. Она је говорила о менталном здрављу и компонентама које доприносе стању унутрашње равнотеже као што су: базичне когнитивне и социјалне вештине; могућност препознавања, експресије и модулације сопствених емоција, флексибилности и могућности превладавања стресогених животних догађаја, функционисању у разним социјалним улогама, хармонији односа тела и ума, повезаности и комуникацији са другима, емпатији према другима и доживљају разумевања.
Треће предавање из овог циклуса "Конструктивно решавање конфликтних ситуација", биће одржано 27.03.2023. од 19.00 часова.

Honeyview ukom1 Honeyview ukom3
Honeyview ukom4 Honeyview ukom7

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1