Одржано Саветовање о унапређивању самовредновања предшколских установа за просветне саветнике и саветнике - спољне сараднике

25.11.2022. У Центру за стручно усвршавање Ниш одржано је Саветовање о унапређивању самовредновања предшколских установа за просветне саветнике и саветнике - спољне сараднике у организацији Центра за европске политике и Завода за вредновање квалитета образовања и васпитања. Саветовање се одвија у оквиру пројекта „Инклузивно предшколско васпитање и образовање – компонента 2“ који Министарство просвете Републике Србије реализује из зајма Светске банке у сарадњи са многобројним партнерима.
На саветовању се говорило о следећим темама: Новине у процесу самовредновања у предшколским установама; Изазови у досадашњим процесима самовредновања, подршка установама у новим процесима; Стандард и индикатори у оквиру квалитета рада предшколских установа који се односе на самовредновање током спољашњег вредновања.
Предавачи су биле: Јелена Селак и Снежана Булатовић. Саветовању је присуствовало 32 просветна саветника и саветника-спољна сарадника из Краљева, Ниша, Лесковца, Крушевца, Новог Пазара, Јагодине, Косовске Митровице и Зајечара.

Honeyview DSC01902 Honeyview DSC01901
Honeyview DSC01896 Honeyview DSC01892