Реализован акредитован семинар Умеће комуникације - "Како да говоримо и слушамо да би ученици хтели да нас чују и да разговарају са нама“

У заједничкој организацији Регионалног центра Ниш и Удружења Психокод из Београда, у термину 13-14.03.2021. реализован је акредитован семинар Умеће комуникације - "Како да говоримо и слушамо да би ученици хтели да нас чују и да разговарају са нама“, каталошки број 171. На семинару је учествовало 13 наставника који су путем интернета на Зум платформи пратили садржаје семинара. Семинар Умеће комуникације се налази на листи препоручених за наставнике Грађанског васпитања према Правилнику o врсти стручне спреме наставника. Општи циљеви програма су: Унапређивање васпитног рада наставника, стручних сарадника и васпитача развијањем вештина комуникацијe и сарадње које доприносе стварању подстицајне школске климе, превенцији непожељног понашања и конструктивном решавању проблемских ситуација.
Семинар су реализовале Ирена Лободок Штулић и Милка Михајловић, психолози тима Психокод.

Honeyview Screenshot (6) 130321171

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1