Материјали о природи Србије за наставу на даљину

Завод за заштиту природе Србије ставља на располагање  сазнања и информације о природи Србије, које су уобличене у форми филмова и видео презентација за реализацију тема из предмета: биологија, географија, свет око нас и чувари природе.

Више од осамдесет презентација груписано је у четири целине: Геодиверзитет и геонаслеђе, Заштићена подручја Србије (национални паркови, паркови природе, специјални резервати природе, споменици природе, предели изузетних одлика и др.), Заштита биодиверзитета и екосистема и Заштита природе, климатске промене, обновљиви извори енергије, које се могу преузети преко линка http://www.zzps.rs/wp/skole/ у одељку програми за наставнике. На овом линку доступни су и видео записи о природним добрима.
Преко 10 филмова о природи, биодиверзитету и геодиверзитету Србије може се преузети и на http://www.zzps.rs/wp/видео/ .

Завод за заштиту природе Србије посебно место у свом раду посвећује реализацији образовних програма и акција за ученике и наставнике, будући да упознајући и откривајући богатство, значај и вредности наше природне баштине, образујемо генерације које су едуковане да раде, понашају се и живе у складу са очувањем природе  кроз мудро и рационално коришћење ресурса.

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1