Одржан састанак Актива наставника економске групе предмета Нишавског, Пиротског и Топличког округа

05.02.2020. У Регионалном центру је одржан редован састанак Актива наставника економске групе предмета Нишавског, Пиротског и Топличког округа са једином тачком дневног реда: Избор руководства за наредни период.
За председника Регионалног актива наставника економске групе предмета изабран је досадашњи председник, Александар Мишковић. Досадашњи руководиоци подактива и даље ће вршити те функције: Слађана Радојловић - подактив за микро и макро економске дисциплине, Љиљана Костић Чолић – подактив Виртуелних привредних друштава и ученичких компанија, Александар Мишковић – подактив Статистике. За руковођење подактивом Рачуноводства изабрана је Весна Петровић.
Све одлуке су донете после темељне дискусије и анализе досадашњег рада, договора о даљим корацима и плановима као и о разматрању тренутно најбољих опција за Актив.
Анализиран је рад Актива у претходне две године. Учесници састанка су се сложили да Актив има одличне резултате као целина али и да су чланови Актива одличне резултате у свом личном усавршавању и напредовању постигли захваљујући учешћу у раду Актива.
У Активу влада висок степен професионалности, колегијалности, узајамног поштовања и разумевања као и жеље да се помогне сваком колеги у оној мери у којој је то могуће.
Актив наставника економске групе предмета, иако најмлађи, први je отворио врата сарадње осталим активима у округу а први корак ка томе је и реализација пројекта који је започео и кроз који би требало да се оствари сарадња са колегама осталих стручних предмета и општеобразовних предмета.

Уплата котизације: 840-842668-41 без позива на број

Најава догађаја

 • Aкрeдитoвaн сeминaр "Умeћe кoмуникaциja - кaкo дa гoвoримo и слушaмo дa би учeници жeлeли дa нaс чуjу и дa рaзгoвaрajу сa нaмa" +

  Aкрeдитoвaн сeминaр" Умeћe кoмуникaциja - кaкo дa гoвoримo и слушaмo дa би учeници жeлeли дa нaс чуjу и дa рaзгoвaрajу сa нaмa" рeaлизуje сe у Рeгиoнaлнoм цeнтру у пeриoду 28-30.08.2020. год. Oвo je jeдaн oд прoгрaмa кojи сe признaje зa држaњe нaстaвe Грaђaнскo вaспитaњe.
  Приjaвљивaњe je путeм приjaвнoг листa у прилoгу нa Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. дo 10.08.2020. год.
  Кoтизaциja износи 6.550,00 дин.

  Пријавни лист    Понуда

 • ПОНУДА АКРЕДИТОВАНИХ СЕМИНАРА за СЕПТЕМБАР/OKTOБАР/НОВЕМБАР/ДЕЦЕМБАР 2020. године +

 • ПОЗИВАМО ВАС ДА ПОПУНИТЕ УПИТНИК +

  На следећем линку је упитник припремљен за потребе Регионалног центра Ниш ради анализе ставова запослених у образовању о начинима и сврсисходности оваквих облика стручног усавршавања. Ваши одговори представљаће извор података који ће нама као Центру помоћи.

  Упитник је анониман.

  Хвала Вам на помоћи.

 • ПОСЕТИТЕ ПАРК ЗНАЊА У РЕГИОНАЛНОМ ЦЕНТРУ НИШ +

  Посетите Парк знања у дворишту зграде Регионалног центра - Париске комуне бб (поред Општине Медијана) и играјте се у песку Архимедове бележнице и СИ школице, испробајте рад Галилејевог клатна и Фарадејевог тунела, седите на ексерима Факирове столице, упознајте се са 147 цифара броја Пи, покрените радио, пуњач за мобилни и лампу помоћу динамо бицикла и играјте Ботаничку слагалицу!
  Групне посете обавезно најавити ради обезбеђивања стручног водича најкасније 7 дана пре доласка. Да би посета парку била испраћена предавањем о експонатима група треба бити од најмање 40 особа, у супротном Парк можете посетити и о експонатима се информисати у сопственој режији. Најава на мејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или на телефон 018/202-300.
  Цена улазнице за школе ван Ниша је 80 динара по ученику.

  IMG 1851IMG 1793IMG 1863IMG 1764IMG 1766Honeyview IMG 2318 (2)Honeyview IMG 2324 (2)

 • +++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +

   

 • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje zavod za vrednovanje mreza copy CPN NIS unops  
 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1