Одржана обука на тему “Дигитализација пословања – увођење еРачуна у складу са ГДПР-ом”

13.12.2019. У организацији Docloop d.o.o. – Servis Moj – eRačun из Београда, одржана је стручна обука на тему “Дигитализација пословања – увођење еРачуна у складу са ГДПР-ом”. која полазнике обучава за самостално управљање процесима израде, слања, примања и обраде електронских рачуна (еРачуна) у складу са Законом о електронском документу, електронској идентификацији и услугама од поверења у електронском пословању, Законом о заштити података о личности и новом Закону о рачуноводству.
Обука је била теоријска где су се полазници обучили за самостално управљање процесима размене еРачуна - регистрацију у систему информацијског посредника, израду базе примаоца еРачуна, слање и примање еРачуна, потписивање, одобравање, књижење и архивирање еРачуна у еАрхиви као и претраживање еАрхиве.

Предавачи су били: Магдалена Богдановић – директор Docloop-а и Ненад Солујић – менаџер техничке подршке и партнерске мреже. Обуку је похађало 27 полазника.

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1