Реализација пројекта "Практичним радом до знања"

10.12.2019. Сарадња на пројектима "Практичним радом до знања" и "Идемо и ми на IEEEESTEC конференцију" са ученицима ЕТШ “Никола Тесла” из Ниша довела је до значајног подизања њиховог самопоуздања приликом решавања конкретних практичних проблема. Такође, уочен је и значајан позитиван помак у креативном начину размишљања и прихватању нових знања и способности. Као што се и очекивало, учесници радионица су подстакли друге ученике, своје професоре, руководство школе и појавила се жеља да се већи број ученика придружи пројекту овог типа. Из тих разлога организован је састанак са руководством ЕТШ “Никола Тесла” (Небојша Соколовић, директор школе, Татјана Шубаревић, организатор практичне наставе, Радмила Митић, наставник електро групе предмета). Анализиране су радионице реализоване у претходном периоду и уговорен је план за наредни период. По истом концепту реализованом на радионицима направљен је прилиминарни договор за обављање практичне наставе око 40 ученика ЕТШ “Никола Тесла” из Ниша на Електронском факултету у Нишу.

Пројекат "Практичним радом до знања" је један од 4 пројекта који је одобрен за реализацију у Научном клубу Ниш на Јавном позиву Центра за промоцију науке, Београд.

unnamed

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1