14. 15. и 16. октобра одржана је четврта национална конференција у Врњачкој Бањи

Мрежа регионалних центара и центара за стручно усавршавање запослених у образовању организовала је дводневну конференцију у Врњачкој Бањи.
Ова акредитована конференција под називом "Актуелности у образовном систему Републике Србије 2", била је намењена директорима предшколских установа, основних и средњих школа, директорима домова ученика и стручним сарадницима.

Милан Пашић, вршилац дужности помоћника министра за предшколско и школско образовање и васпитање истакао је да овакви скупови користе за размену искустава и припрему за увођење нових метода у образовању. Зорица Николић, председница Управног одбора Мреже регионалних центара за стручно усавршавање у Србији нагласила је да су овакви скупови битни како би се у оквиру система образовања добиле све потребне информације. Она је додала да у том контексту веома важну улогу имају информације о полагању државне матуре која се уводи у образовни систем ове школске године.

Предавачи на конференцији били су представници Министарства просвете, ЗУОВ-а, ЗВКОВ-а, факултета и школа. На скупу је било присутно 250 директора, сарадника и секретара школа из целе Србије, а у организацији Конференције је међу осам центара за стручно усавршавање наставника врло успешно учествовао и Регионални центар за професионални развој запослених у образовању Ниш са тимом који су чинили: Данијела Марковић директор, Виолета Панчић, саветник, Вања Маниташевић, саветник и Давор Дејковић ИЦТ саветник.

 Honeyview 1 copy (2) 

 Honeyview Vrnjacka banja 2 copy Honeyview Vrnjacka banja 3 copy

 Honeyview Vrnjacka banja 1 copy Honeyview 6

 Honeyview 3 Honeyview 2

 Honeyview 5 Honeyview 8

ВИДЕО ПРИЛОГ

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1