Пројекат Мистерија игре

23.10.2019. Реализацијом прве две радионице у ОШ "Стеван Синђелић" у Каменици, почеле су активности пројекта Мистерија игре. Пројекат Мистерија игре је одобрен и финансијски подржан на Јавном позиву 2019.године од стране Центра за промоцију науке. 

Мистерија игре је креативна радионица, коло математичке логике. То коло чине ауторски радови: Математичке карте Да - Не, Игра са бројевима, Тајна 8421 кода и Логичка игра 8+1. Корак по корак уз игру учесници радионице развијају апстрактно мишљење и логичко закључивање. На радионици се полази од основних појмова, индукцијом се стиже до мноштва појединости, иде се ка општем, од игре до науке. Логичке игре тако постају део образовања, средство учења, разумевања и креативности. На радионицама у ОШ "Стеван Синђелић" у Каменици учествовали су ученици од петог до осмог разреда.
Радионице је реализовао Драган Голубовић, наставник физике у основним школама "Вук Караџићу" Лесловцу и "8 септембар" у Власотинцу.

Honeyview K5 (2) Honeyview K7

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1