Одржан семинар у организацији Семинара Србије из Београда

22.10. 2019. Одржан је семинар у организацији Семинара Србије из Београда. Тема семинара је била „Израда интерних аката и процедура за примену Закона о заштити личности“. Семинару је присуствовало 55 представника јавног сектора (школа, домова здравља, болница и сл.) из Ниша и околине.
Закон о заштити података о личности чија је примена почела од 21.08.2019. године налаже да све организације јавног сектора, али и друга правна или физичка лица која врше јавна овлашћења имају обавезу да прилагоде своје пословање одредбама Закона, односно да одреде лице за заштиту података. Која акта је потребно израдити, изменити или допунити, како и поступати приликом прикупљања, обраде и прослеђивања информација трећем лицу које садрже податке о личности ученика и запослених и слично учесници су могли чути на семинару. Обука је намењена: директорима, секретарима и правницима, запосленима који обављају послове одговорних лица за заштиту личних података.

Предавачи су били: Олга Зорић и Војкан Станковић, Стручни консултанти Семинара Србије.

Honeyview IMG 2718 Honeyview IMG 2720

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1