Стална конференција градова и општина (СКГО) реализовала је презентацију у оквиру ИНФО ДАНА поводом представљања позива за доделу пакета подршке

16.09.2019. У Регионалном центру је, у организацији Сталне конференције градова и општина (СКГО), реализована презентација у оквиру ИНФО ДАНА поводом представљања позива за доделу пакета подршке.
Представљене су  теме: Добро управљање и циљеви јавног позива; Општи услови конкурса и теме пакета подршке за унапређење административне ефикасности и делотворности на локалном нивоу; Унапређење грађанског учешћа и партиципације, Унапређење антикорупцијских политика на локалном нивоу. Представљени су и начини попуњавања и подношења конкурсне документације за пакет подршке из области административне ефикасности и области грађанског учешћа и транспарентности и из области антикорупције.
Презентери су биле: Сара Талијан, сарадница на пројекту „Унапређење доброг управљања на локалном нивоу“, СКГО и Ана Јеросимић, координаторка компоненте пројекта „Унапређење административне ефикасности на локланом нивоу“, СКГО.

skgo1 skgo2

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1