Радионица за пословне жене у реализацији Удружења пословних жена Србије

17-19.04.2019. У Регионалном центру је одржана  бесплатна тродневна радионица у оквиру пројекта „Буђење дигиталног предузетништва – од нових облика рањивости на тржишту рада до економски оснажених жена“, који реализује Удружење пословних жена Србије у сарадњи са Центром за истраживање јавних политика. Пројекат је подржан од стране Агенције Уједињених нација за родну равноправност и оснаживање жена у Србији (UN Women) у оквиру пројекта „Кључни кораци ка родној равноправности“, који финансира Европска унија.
Радионица је намењена полазницима који своје приходе остварују путем глобалних дигиталних платформи. На радионици су представљени бенефити формалног (само-) запошљавања као и практични савети за започињање формалног бизниса (на који начин званично регистровати свој бизнис, шансе, проблеми и изазови, развој пословне стратегије, домаћи и међународни програми подршке и извори финансирања, укључивање у социјално-здравствено-пензиони систем након напуштања неформалног сектора рада ).
Предавачи  су биле: Биљана Трифуновић и  Татјана Јевђовић.
Радионицу је пратило 25 пословних жена из Ниша и околине.

posl zene1951 posl zene1953

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1