Пројекат "Олтар науке"

25.12.2018. После прве активности и предавања о 4 елемента, реализација пројекта "Олтар науке" настављена је у школама које су се пријавиле да буду учеснице пројекта. Ученици су подељени у групе и свака група изабрала је по један елемент за свој истраживачки рад. Рад група се одвијао самостално, уз менторство наставника који деци предају у школи и уз помоћ аутора пројекта. На завршној презентацији ученичких истраживачких радова, одржаној у Научном клубу РЦ-а, представљени су радови ученика: ОШ "Свети Сава"- две групе ученика имале су истраживачке радове за елемент вода, под менторством наставнице Гордане Рилак; ОШ "Ћеле кула" - истраживачки рад за елемент ваздух, под менторством наставника Миодрага Петровића и ОШ "Бранко Миљковић" - истраживачки рад за пети елемент љубав, под менторством наставнице Данијеле Тешић. Као најбољи рад награђен је рад ученика Јоване Дикић, Вељка Ђурића и Маше Михајловић из ОШ "Ћеле кула". Сви награђени ученици и наставник добили су на поклон флеш меморије.
У оквиру пројекта се уз помоћ аутора пројекта одвијао и креативни процес кроз настајање заједничке слике која има назив ,,Олтар науке“ која је поклоњена Регионалном центру и налазиће се на зиду Научног клуба. Пројекат који је финансијски подржан од стране Центра за промоцију науке, реализовале су проф. др Татјана Крстев Михаилов и Наташа Ћирић.

oltar 1 oltar 2 oltar 5 oltar 4

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1