Одржана радионица у оквиру пројекта „Преточимо знање у практичан рад“

17.12.2018. У оквиру пројекта „Преточимо знање у практичан рад“ одржана је кратка радионица и са студентима Електронског факултета у Нишу. Радионица је реализовна са студентима треће године, који поред теоријског знања имају и огромно искуство у практичном раду. Искуство у практичном раду стекли су како током реализација лабораторијских вежби тако и приликом самосталног рада на многим пројектима (за потребе наставе или ваннаставних активности, као што су конференције, такмичења, семинари...).
Од студената је тражено мишљење о значају ових вежби за средњошколце. С обзиром да су пре пар година они били ученици могу реално да сагледају шта би једном средњошколцу значило да поред теоријског знања стекне и извесно практично знање. Сви су сагласни да би овакав приступ био од велике користи сваком средњошколцу, а нарочито онима који желе да се усмере ка природно-математичким и техничко-технолошким наукама.
У раду са студентима долази се и до закључка да би уз неку минималну обуку и они могли да буду успешни едукатори средњошколаца. У оквиру овог пројекта снимљен је промотивни филм.

znanje 1 znanje 2 znanje 3

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1