Учесници пројекта "Играј го - развијај вијуге", учествовали су на Јуниорском државном првенству

15-16.12.2018. учесници пројекта "Играј го - развијај вијуге", учествовали су на Јуниорском државном првенству у Врњачкој Бањи. 

Пројекат "Играј го - развијај вијуге" се већ трећу годину реализује у Научном клубу Регионалног центра у Нишу, а уз подршку Центра за промоцију науке из Београда. На такмичењу су учествовала 24 такмичара, од тога чак 22 јуниора го уче у оквиру поменутог пројекта. Организацију такмичења су спровели тренери и аутори програма Играј го - развијај вијуге: Жељко Веселиновић, Драган Илић, Младен Лилић и Мирјана Рашић Митић, који су уједно били и пратиоци деце на овом такмичењу.

Осим такмичења, организована је и промоција гоа којој су присуствовали ученици, наставници и директори основних школа из Мерошине и Врњачке Бање, чиме је овај пројекат остварио врло важан сегмент у погледу дисеминације. Посебно задовољсто за реализаторе програма је представљало то што су учесници пројекта овладали вршњачком едукацијом па је тако презентацију за госте урадила Сташа Раденковић, а остали учесници су радо помагали другарима из Бање у савладавању првих потеза најстарије мисаоне игре на свету.

Прво место на такмичењу освојио је Вук Душанић, ученик 8. разреда ОШ „Св. Сава“ Ниш, Го клуб Про Го Ниш. Остали учесници пројекта "Играј го - развијај вијуге" и уједно такмичари, остварили су изузетне резултате.

go 1 go 2 go 4 go 3

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1