Реализован семинар "Школа Будућности - Мајкрософт програмима до савремене наставе"

15-16.12.2018. Основна школа "Стојан Живковић Столе" у Трњану крај Алексинца, током викенда била је место реализације акредитованог семинара "Школа Будућности - Мајкрософт програмима до савремене наставе", кат.бр. 304.
Специфични циљеви овог семинара су: Информисање наставника о новим трендовима и о примени одговарајућих и доступних технологија у образовању, Практично оспособљавање наставника за припрему и израду електронских мултимедијалних наставних материјала по савременим стандардима, Практично оспособљавање наставника за сараднички рад на електронским наставним материјалима, као и за даље самостално напредовање и Истраживање могућности нових образовних технологија.
Семинар су реализовале наставнице запослене у "ОШ Јован Јовановић Змај" са Алексиначких рудника: Јасмина Марковић, Марија Петровић и Сузана Ристић. Овај семинар један је од 16 семинара подржаних од стране РЦ Ниш.

Обавештење о промени назива установе:

На основу Одлуке Скупштине Града Ниша бр.06-947/2022-1-02 од 02.11.2022. године установа је променила назив у Центар за стручно усавршавање.

_______________________________________

Уплата котизације на ж.р.:
840-31500845-37

  • :
  • :

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

  • 1
min prosvete nauke zavod za unapredjenje
zavod za vrednovanje mreza copy
CPN                                        

Мрежа РЦ/ЦСУ Србије 
cacak kanjiza kikinda Kragujevac Krusevac Leskovac
Sabac Smederevo Uzice Novi Pazar Knjazevac 1